neděle 26. července 2020

Šílenost S01E07 - Příběh jedné veverky

Veverka si vesele poskakovala po stromě, v rukou držejíce svůj pravě získaní oříšek. Vesele si pískala a hopsala, jak jí to jen její hadí tělo dovolovalo.

Byla to totiž velice zvláštní veverka. Ona to vlastně ani docela veverka nebyla, byl to spíš had. A ani moc neposkakoval po stromě, spíš se plazil v kanále. A nedržel v rukou oříšek, ale právě koupený sáček s fetem.

Takže tahle úplně brutálně sfetovaná veverka se plazila v kanále a v rukou držela useklou ruku Veverky, kterou okradla o její oříšek a vesele si při tom broukala.

Po chvíli ji všechno začalo dávat smysl. Postavila se na zadní a ryzí francouštinou promluvila, ale jelikož neumím francouzky, tak nevím co řekla.

Veverka se podívala do chodby, slyšela totiž nějaký hluk z kuchyně.

Sešla po schodech a tiše promluvila, tentokrát španělsky.

"To jsem já, jdi spát." Odpověděl tříhlavý drak a napil se mléka z láhve. Možná se napil ze tří mlék a ze tří láhví, u draků člověk nikdy neví.

Veverka odpověděla něco v hinduiťštině a tříhlavý pes jí odpověděl: "Ty už zase bereš drogy?"

Tak veverka utíkala lesem pryč od toho rychle se přibližujícího tříhlavého Tyranosaura.

Když tu narazila do obrovskéo silového pole, ale ono to nebylo tako docela silové pole, jako spíš útes. A ona do něj nenarazila jako spíš z něj spadla. Ale spíš ji chytil Tripod a hodil ji do klece k Tomu Cruisovi.

"Jak je?" Povídá Silvester Stalone.

Veverka se otočila a podívala se jak tripod sežehnul tříhlavého Aleca Baldwina, který ji pronásledoval.

Oddechla si a Klingonsky požádala Johnyho Deppa, aby jí zavázal tkaničku.

No a pak všichni umřeli

"Tak co, jaký to bylo?" zeptal se Deroth a vytáhl si prst z prdele.

"Dost hustý, jak dlouho jsem byl mimo?" zeptal se Sisza.

"Těžko říct, víš, jsme křováci, težko ti řeknu kolik minut jsi byl mimo. Prdnul jsem ti do obličeje někdy minulou zimu, od té doby jsi byl v limbu."

"Nemusíš se hned rozčilovat."

"Ne kurva musím, protože ty seš furt ten chytřejší, ty musíš mít pořád nějakej názor a všichni ho musí respektovat." řekl tříhlavý drak, roztáhnul křídla a uletěl.

"Fakt hustej matroš," řekla veverka a šla si ubalit dalšího špeka.

Žádné komentáře:

Okomentovat